HÄNDER HOS BIMA

Enkla skötseltips för att bevara komfort och funktion i dina dynor

Skötselråd dynor Bima Sweden

Upptäck hur enkelt du underhåller och bevarar dina BIMA-Dynor i bästa skick. Vi på BIMA Sweden är här för att vägleda dig genom de enkla stegen.

Håll dina överdrag fräscha och rena

Att hålla dina överdrag i fint skick är avgörande för att bevara dess komfort och hållbarhet. Vi rekommenderar att du maskintvättar överdraget vid 60ºC, med rätsidan ut och dragkedjan stängd.

Använd både centrifugering och torktumling efter tvätt för att säkerställa att överdraget är helt rent och redo för användning.

Effektiv rengöring av dynbasen

För att upprätthålla din dynbas i optimalt skick, rekommenderar vi rengöring med en mild tvållösning vid 40ºC, gärna behandlad med bakteriehämmande medel. Låt din dynbas torka i ett väl ventilerat utrymme. Dynbasen ska vara helt torr innan den används igen.
Rengöring är allt som krävs för att din dyna ska behålla sin höga kvalitet och komfort.

Genom att följa dessa enkla skötselråd kan du inte bara förlänga livslängden på dina BIMA-Dynor, men också garantera att de fortsätter att erbjuda den komfort och funktion du behöver och förväntar dig.

Har du frågor om hur du bäst sköter om dina BIMA-Produkter? Kontakta oss gärna. Vårt team är alltid redo att hjälpa dig att hålla dina BIMA-Produkter i bästa möjliga skick.