ABOUT BIMA

Cushions for life by Bima

About Bima Sweden

Bima är en svensk producent av innovativa lösningar för sittkomfort inom sjukvård och rehabilitering. Vi erbjuder både större serier samt kundunika produkter framtagna i vår anläggning i Varberg på den svenska västkusten.

På Bima är vi ett starkt team med stor kunskap och lång erfarenhet av att lösa sittproblematik. Vår vision är att hjälpa våra återförsäljare och samarbetspartner att erbjuda dynor som uppfyller brukarens behov som tryckavlastning, tryckfördelning, stabilisering, positionering samt stötdämpning.

Ända sedan 1981 har vi tagit fram medicintekniska dynor som förbättrat många brukares vardag. Under åren har vi hittat material och använt oss av processer som förlänger hållbarheten, ger en skön komfort och är snälla mot klimatet.

Cushions for life Bima Sweden
ISO 9001 14001 Rise

ISO Certified

ISO 9001 är en standard för kvalitetsledning för verksamhetsprocesser i ett företag eller en organisation. Ett kvalitetsledningssystem beskriver hur du ständigt förbättrar och justerar din verksamhet för att möta kundernas behov (källa SIS.se).
ISO14001

ISO 14000 är samlingsnamnet för de standarder som handlar om miljöledning. Dessa standarder skapar i sin tur ett miljöledningssystem som enkelt kan integreras i den befintliga verksamheten (källa SIS.se).

Private label

Oavsett om du representerar ett stort eller mindre företag är du välkommen till oss för produkter inom eget varumärke. Vi börjar med ett möte för att identifiera din kundgrupp och dess specifika behov. Tillsammans med vårt team tar vi sen fram till exempel dynor som matchar det vi kommit överens om.

Private Label wheelchair

Contact us

CONTACT

SALES

ADDRESS

Customer service and support