PRIVATE LABEL

Våra produkter under eget varumärke

Vill du sälja våra produkter under eget varumärke?

Hos oss kan du beställa specialanpassade medicintekniska produkter för sittkomfort. Vi möter upp dina behov och önskemål så att du kan lyfta ditt varumärke genom att erbjuda dynor av hög kvalitet som håller funktion och komfort under lång tid.

Du kan både beställa små och stora serier samt helt kundunika produkter. Oavsett om du vill ha dynöverdrag, dynor eller vår skumplastfåtölj så möter vi upp med vår långa erfarenhet och kunskap inom materialval, behovsanpassning och hållbarhet. Bima är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Specialanpassade dynor private label
Support och hälp med produktutveckling private label

Stöd inom utveckling och produktion

Oavsett om du representerar ett stort eller mindre företag är du välkommen till oss för produkter inom eget varumärke. Vi börjar med ett möte för att identifiera din kundgrupp och dess specifika behov. Tillsammans med vårt team tar vi sen fram produkter som matchar det vi kommit överens om.

Du har också tillgång till oss som ett bollplank när det kommer till nya idéer eller förståelsen av sittproblematik. Vi är alltid öppna för att hitta innovativa lösningar som förbättrar vardagen för brukaren.

Boka möte med oss

Private label boka möte med Bima Sweden

KONTAKT