PRIVATE LABEL

Våra tjänster inom private label

Tjänster private label sömnad

Sömnad

Önskar du bara dynöverdrag eller annat i textil till hjälpmedel så bistår vi med det. Alla våra dynöverdrag sys för hand i vår fabrik i Träslövsläge. På så sätt kan vi enkelt ändra samt göra specialanpassade lösningar samt ha koll på hela kedjan och minska materialspill.

Tjänster private label svetsning

Svets

Att svetsa i stället för att sy gör att våra dynor håller längre över tid och klarar påfrestningar bättre. Metoden gör att dynan blir enklare att hålla ren och fräsch som leder till bättre hygien för brukaren.  

Specialanpassning material dynor medicinsk utrustning

Specialanpassningar

I vår fabrik har vi stor flexibilitet att kunna göra helt kundunika produkter. Söker du något som inte finns i vårt bassortiment kan vi givetvis tillverka det. Genom att till exempel kombinera olika hårdhet av skumplaster och sätta ihop dem på olika sätt kan vi skapa dynor som är helt anpassade efter individens funktionsnedsättning eller fysik.

Private Label comfort Medical Bima Sweden

Comfort Medical

Tillsammans med Comfort Medical har vi utvecklat högkvalitativa sjukvårdsprodukter, främst inom områdena akutsjukvård och röntgen. Vårt materialval och tillverkning är satt utifrån att erhålla en högkvalitet, leveranssäkerhet och minska miljöpåverkan, därför använder vi oss av leverantörer i Sverige och i Europa för producering av Private label.